Skab jeres egen Cultural Code of Conduct
Shadow
Slider

Vi er her for at hjælpe – det er det hele vores forretning, er bygget op omkring. Det gør vi ved at skabe viden, rådgive, udvikle og teste nye løsninger samt assistere med implementeringen. Vores kerneydelse er kvalitative antropologiske metoder og analyser, og vi er specialiserede i at forstå menneskers, gruppers og virksomheders behov, barrierer, muligheder, hverdag og opfattelser indenfor: diversitet, diversitetskompetence, kulturmøder og det tværkulturelle samarbejde. På den baggrund hjælper vi jer med ikke blot at forstå, hvad udfordringerne er, men netop at forstå hvorfor de er der, så vi kan udvikle adfærdsændrende tiltag, strategier, kørerplaner og kommunikation, der bidrager til opfylde jeres andre mål eller strategier inden for f.eks. teamarbejde, outsourcing, partnerskaber, diversitetskompetence, multikulturelle samarbejder og virksomhedskultur.

Netop de antropologiske metoder bliver vigtigere i en verden, hvor de menneskelige egenskaber i højere og højere grad bliver vigtigere. Det er netop de menneskelige soft skills, der adskiller os fra alt digitalt. Derfor er det så essentielt at forstå menneskers adfærd og behov. Det kan du også læse mere om på vores blog.

Nedenfor ses forslag til, hvad vi kan tilbyde:

En skål blandet salat – tak

Foredraget er et inspirerende indspark om diversitetskompetence. Det er opbygget med baggrund i forskning, vores egen research og erfaringer.
Foredraget er for jer, der kunne tænke jer at vide mere om, hvad diversitetskompetence er, og hvad man kan opnå ved at have fokus på diversitetskompetence hos jer? Det vil vi med glæde komme og præsenterer for jer. Og forhåbentlig inspirere og videre give vores viden om, hvorfor netop diversitetskompetence er et formidabelt værktøj til opnåelse af inklusion og innovation.

Hvad er ingredienserne i en stærk teamkultur også på tværs af diversitet?

Kunne I tænke jer viden om, hvad der gør en stærk kultur? Så kan vi give jer et indspark til, hvordan I fremadrettet kan skabe jer det stærkeste team. 
I 2018 lavede vi en undersøgelse i 38 af landets største virksomheder såsom; Arla, Grundfos, DLG, Mærsk, KMD, Vestas mv. Foredraget kommer derfor ind på de tre elementer, som vi gennem egen research, forskning og erfaringer har fundet frem til skaber den bedste teamkultur med høj performance. Derudover får I også eksempler på konkrete tiltag, også hvis I har et team med kulturel diversitet, som I kan anvende i jeres daglige samarbejde. 

Workshop i diversitetskompetence

Vi tilbyder en intensiv workshop, hvor vi lærer ledere og medarbejdere at håndtere diversitet på den mest hensigtsmæssige og konstruktive måde.
Workshoppen er egnet til dig, der oplever at jeres samarbejder med høj diversitet leder til vedvarende misforståelser, mistrivsel og overskridelse af deadlines. Eller helt ideelt – at I hos jer gerne vil være på forkant. Med baggrund i relevant forskning erfaring har vi designet kurset således, at medarbejdere og ledere vil blive opkvalificeret i at få det bedste og mest effektive ud af samarbejder med høj diversitet. Igennem workshoppen udvælger og arbejder deltagerene med en konkret case fra deres eget arbejdsliv, så workshoppen bliver så praksisnær som muligt.

Workshoppen består af følgende dele:

  • Viden
  • Selvindsigt
  • Nysgerrighed
  • Kontekst
  • Kulturel Innovation

Outputtet bliver 5 konkrete adfærdsregulativer – teamets Cultural Code of Conduct, som teamet skal implementere i deres dagligdag. Det er meget vigtigt for implementeringen, at det netop er så konkret som overhovedet muligt. Derfor tager vores Cultural Code of Conduct udgangspunkt i metoden om adfærdsdesign.

Workshop i stærk teamkultur

Kunne I godt bruge, at der kom lidt mere power på drengen, og at alle ved og køber ind på, hvad I som team, er “lavet af”? Så er det helt klart denne workshop, der kan gøre noget fantastisk for jer. 

Workshoppen er baseret på forskning indenfor kulturteorien, Simon Sineks WHY, HOW and WHAT model og vores egen undersøgelse i 38 af DK’s største virksomheder såsom: Arla, Grundfos, KMD, Mærsk, FL-Schmidt m.fl.

Outputtet af workshoppen er, at man får:

  1. skabt sig et formål (hvis man ikke allerede har et)
  2. listet prioriteter op der leder op til formålet – hvordan skal vi prioritere her hos os for at leve op til vores formål?
  3. sat konkrete handlinger på – hvad skal vi så helt konkret gøre for at leve op til prioriteterne, der peger videre op til formålet?

 

Antropologisk analyseforløb

Et forløb egner sig til jer, der ønsker et projekt, der har det formål at skabe skræddersyede retningslinjer og løsninger på de udfordringer, som I står overfor at skulle løse 
Oplever du, at I hos jer ikke kan følge med den ekspansionsrejse, som virksomheden har taget eller er i gang med? Måske planlægger I eller har allerede en større outsourcingopgave sat i søen? Eller måske oplever I, at globaliseringen har en indvirkning på måden jeres kunder ser jer på? Måske er udfordringen noget helt fjerde. I hvert fald er et skræddersyet forløb en god løsning. For vi kommer ikke ind og overtager arbejde fra mennesker i jeres organisation – vi spiller ind med ressourcer, kompetencer og knowhow. Her designer vi sammen et kulturelt research- og analyseforløb med udgangspunkt i jeres virksomhed og virkelighed. Vi designer forløbet udfra de behov, udfordringer, potentialer og muligheder som er i spil hos jer.

Høj diversitetskompetence sammenligner vi med en skål blandet salat

Måske du har undret dig over navnet på foredraget om diversitetskompetence? En skål blandet salat – tak. Det hedder det af den simple årsag at det højeste stadie, af at være diversitetskompetent, kalder vi for salatskålen. Her forstå man og køber ind på præmissen om, at en salat er mere lækker og interessant, hvis den består af mange forskellige elementer. MEN, det kræver, at man har en skål om salaten – for ellers bliver det en rodebunke.

Sådan er det også i menneskeverdenen. Her spiller vi sammen og samskaber bedst, når vi er forskellige. MEN, hvis vi ikke skaber rammerne omkring diversiteten, kan det let gå hen og blive mere besværligt end gavnligt.