CASE:
Kaatsu Massage

Shadow
Slider

Hvordan har vi arbejdet med Kaatsu Massage? Du er landet helt rigtig, for det kan du læse mere om på denne side. Det er endnu en case, som vi er stolte af. De gør nemlig en stor forskel for mange mennesker i deres hverdag.

Historien

Kaatsu Massage og Fysioterapi er et nyopstartet massage og fysioterapi-firma, der har som målsætning at tilbyde massage og fysioterapi i ensrettet top-kvalitet på fleksible tidspunkter. For kunderne skal kunne få massage, når de har behov for det. Kaatsu har i løbet af få måneder oplevet en ret stor vækst. Det betyder, at de er gået fra 2 medarbejdere på en klinik til 14 medarbejdere på 3 klinikker.

Udfordringen

Fordi væksten er gået så hurtigt, har det været en udfordring at sikre, at alle kunder får den samme ensrettede oplevelse hver gang. Ledelsen blev derfor hurtigt opmærksom på, at det var nødvendigt at arbejde med kulturen. Målet var at alle medarbejdere arbejdede ud fra samme retningslinjer eller måder at gøre tingene på – med mulighed for at skræddersy oplevelsen til den enkelte kunde. Samtidig skulle der være større fokus på, at massørerne fik gen-booket kunderne, til fordel for forretningens bæredygtighed.

Løsningen

Alle medarbejdere og ledelsen udarbejdede i fællesskab et formål for, hvorfor deres arbejde som massører og fysioterapeuter er vigtigt. Derefter kunne de sammen udarbejde en Cultural Code of Conduct. Bl.a. fandt de frem til, at man hver gang skulle kunne huske kundens navn, deres historie, og spørge til hvordan kundens dag havde været. For at skabe en personlig relation. Disse tiltag gjorde at langt flere kunder kom tilbage efter første behandling, og virksomheden derved kunne øge sin omsætning.

Kaatsu Massage havde behov for at alle om bord sammen skabte det, som båden skulle laves af.

Har du lyst til at læse flere case-eksempler fra vores arbejde? Så kan du gøre det lige her: