CASE:
Medical Prognosis Institute

Shadow
Slider

Her nedenfor kan du læse lidt mere uddybende om vores case MPI.

Historien

Mange medicinalfirmaer har fundet ud af, at der kan være en del fordele ved at lade partnere i asiatiske lande producerer deres medicin. Dette havde MPI også set. Det kræver selvfølgelig, at de vestlige kvalitetsstandarder sikres, så kvaliteten ikke bliver forringet. Derudover er der flere procedure, som er forskellige landene imellem.

Udfordringen

MPI – nu sammenlagt med Oncology Venture – havde oplevet at processerne trak i langdrag, og det de havde aftalt med deres indiske partner blev ikke overholdt eller også blev deadlines konstant overskredet. Udfordringen lå derfor i, hvordan processen kunne blive så smidig som overhovedet mulig og dermed også sikre kvaliteten på produktet.

Løsningen

MPI’s øverste ledelse udarbejde ud fra opsamlet data en kulturstrategi, hvori der indgik en Cultural Code of Conduct med 5 Key Behavioral Indicators. Så de fremadrette kunne sikre en mere stabil relation med den indiske partner og derigennem sikre kortere processer, mødte deadlines og samme opfattelse af kvalitetskontrol.

MPI case: at skabe god kemi mellem internationale partnere

For MPI handlede det om at sikre den gode kemi mellem de internationale partnere.

Er du interesseret i at læse mere om vores cases, så kan du finde et udvalg på siden cases. Her kan du læse meget mere om vores arbejde.