“Culture eats strategy for breakfast”

HVEM ER VI?

Vi har valgt, at vores virksomhed har kultur som kernen i alle vores aktiviteter. Derfor kalder vi os selv Kulturnørderne

Vi kan skabe værdi, fordi vi har en yderst specialiseret viden omkring kultur, som man ellers ikke finder på konsulentmarkedet. Gennem vores uddannelse og erfaringer, som udelukkende er bygget op omkring kultur og kulturforståelse, kan vi lokalisere kulturelle udfordringer, forklare hvorfor de opstår og løse dem.

VORES TILGANG

I vores globaliserede verden bliver der skabt for mange kløfter mellem mennesker på grund af forskellighed. Vi tror på, at vi i stedet bør fokusere på brobygning.

Her mener vi, at et fokus på kulturforståelse mellem mennesker er utrolig vigtigt. Vi skal lære at indgå i forskellige kulturer i en verden, der kun bliver “mindre”. Det, at vi kan navigere i en multikulturel kontekst, giver et godt resultat på bundlinjen og letter arbejdsprocesserne.

Vi vil gerne bidrage til en verden, hvor tolerance og medmenneskelig forståelse dominerer. På den måde tror vi på, at vi som mennesker kommer længst både medmenneskeligt, i virksomheder og mellem stater. Vi ser mange virksomheder mangle fokus på kultur. Der er utallige eksempler på, at det kan have fatale konsekvenser for virksomhedens aktiviteter. Kultur bør medtænkes i alle virksomhedens strategier, for som Business Management guru’en Peter Drucker siger: “Culture eats strategy for breakfast”.

VORES VÆRDIER

Hos Olskaer & Qvortrup lægger vi især vægt på følgende værdier:

  • Gensidig tolerance
  • Vi skaber værdi for vores kunder
  • Nysgerrighed
  • Dynamisk verdensforståelse
  • Pålidelighed
Partner og specialist i Indien Nicoline Qvortrup

Nicoline Qvortrup

PARTNER

Er specialiseret i optimering af interkulturelt samarbejde i virksomheder med særligt fokus på Indien.

Mail: nicoline@olskaerqvortrup.com
Tlf.: +45 22963050

Partner og specialist i Mellemøsten Gitte Olskær

Gitte Olskær

PARTNER

Er specialiseret i interaktionen mellem mennesker med forskellig kulturel baggrund med særligt fokus på Mellemøsten og Danmark.

Mail: gitte@olskaerqvortrup.com
Tlf.: +45 30226772

Logo for Olskaer & Qvortrups samarbejdspartner DIIS

DIIS

SAMARBEJDSPARTNER

Vi samarbejder med DIIS, hvor der sidder eksperter med specialviden og erfaring fra alle områder globalt. Derfor kan vi skræddersy vores produkter udfra netop det kulturelle fokus, som vil give mening for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Enghavevej 80, 3. sal, 2450 København SV
+45 22 96 30 50 / +45 30 22 67 72

CVR: 38975854

Profil

Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i kultur og det at samarbejde på tværs af kulturer. Vi tilbyder oplæg, workshops og længere analyseforløb – alle med kultur som fokus.