CASE:
KMD

Shadow
Slider

At samarbejde på tværs af lokationer kan være en stor udfordring. Særligt hvis man er vant til at tænke indenfor egen “silo”. Her kan du læse mere om vores fælles løsning.

Historien

KMD er en af Danmarks største IT-virksomheder, og de oplever selvfølgelig også den store internationalisering som hele IT-branchen gør. Derfor har de etableret sig i bl.a. Polen, hvor særligt de skal samarbejde om deres HR-løsninger. De ville gerne at medarbejderne skulle samarbejde på tværs af kompetencer i stedet for siloopdelt ift. lokationer. D

Udfordringen

Det betød også, at det at skulle samarbejde på tværs af nationalkulturer og grænser havde gjort, at samarbejdet til tider var vanskeligt og ingen af medarbejderne følte sig som ét KMD. Der manglede en fællesskabsfølelse og en erkendelse af, at alle er i samme båd.

Derfor skulle vi i. fællesskab fremme et større fokus på teamkultur, fællesskab og kompetencer end på lokation.

Løsningen

KMD samlede hele deres HR afdeling i Danmark til kick of dage for deres nye samarbejdsmåde, hvor de sammen tilslut skulle udforme hver deres Cultural Code of Conduct i deres teams. Det gjorde at de fremadrettet vidste, hvordan de skulle understøtte deres fælles mål, om et større fokus på fællesskab, teamkultur og kompetencer end lokation.

Workshop med seks deltagere om tværkulturelt samarbejde

For KMD handlede det om at skabe nye rammer – væk med silotænkningen.

Står du med en lignende udfordring eller vil du gerne være på forkant? Så er du mere end velkommen til at tage fat i en af os eller os begge – du bestemmer!