KULTUROPLÆG

Kulturoplægget er en kort introduktion til en ny kultur. Formålet med oplægget er at give tilhørerne en grundlæggende forståelse for den nye kultur, som virksomheden skal samarbejde med.

 

Skal I til at samarbejde med en ny kultur, og vil I gerne have en grundlæggende viden om denne kultur før samarbejdet? Så er dette oplæg en god start! Vi aftaler sammen med jer, hvilken kultur I ønsker en introduktion til, så oplægget bliver så praksisrelevant for jer som muligt. Fordelen ved oplægget er at ledere og medarbejdere vil kunne gå til samarbejdet med en større indsigt i, hvordan en ny og ukendt kultur fungerer. Vi kommer ud til virksomheden og afholder oplægget for et aftalt antal medarbejdere.

 

Varighed
1 time med efterfølgende diskussion

OPLÆG: SÅDAN SKABER DU EN HØJERE PERFORMANCE GENNEM KULTUR

Kunne I tænke jer viden om, hvad der gør en stærk teamkultur? Så kan vi give jer et indspark til, hvordan I fremadrettet kan skabe jer det stærkeste team.

 

Oplægget kommer ind på de tre elementer: Tillid, sårbarhed og formål som vi gennem forskning, erfaringer og research har fundet frem til skaber den bedste teamkultur med høj performance. Derudover får I også eksempler på konkrete tiltag, også hvis I har et team med kulturel diversitet, som I kan anvende i jeres daglige samarbejde.

 

Varighed

1 time med efterfølgende diskussion

KURSUS OG WORKSHOP

Vi tilbyder et intensivt kursus med workshop, hvor vi lærer ledere og medarbejdere at håndtere kulturmødet på den mest hensigtsmæssige og konstruktive måde – til fordel for bundlinjen!

 

Oplever I at jeres tværkulturelle samarbejde leder til vedvarende misforståelser og dobbeltarbejde? Eller vil I gerne være på forkant? Så er dette kursus en god investering for jer. Med baggrund i relevant forskning og erfaring har vi designet kurset således at medarbejdere og ledere vil blive opkvalificeret i at få det bedste og mest effektive ud af det tværkulturelle samarbejde. Igennem workshoppen udvælger og arbejder deltagerene med en konkret case fra deres eget arbejdsliv, så workshoppen bliver så praksisnær som muligt.

 

Workshoppen består af følgende dele:

  • Fokus på en anden kultur
  • Fokus på kulturel selvbevidsthed
  • Fokus på interkulturel kompetence

 

Varighed
Halvdagskursus

KORTLÆGNING AF TEAM- / VIRKSOMHEDSKULTUR

Hvor kan jeres kultur blive stærkere og mere effektiv?

Vil I gerne have viden om, hvor I kan optimere jeres kultur? Så kan vi tilbyde jer en kortlægning som kan løfte sløret for jeres muligheder for høj performance.

 

Kortlægningen tager udgangspunkt i en undersøgelse af jeres styrker, udfordringer og svagheder, som efterfølgende vil blive præsenteret og arbejdet med på en workshop.

Vi måler forudgående på teamets/virksomhedens kultur gennem vores spørgeskema

 

Workshoppens varighed

2 timer

RESEARCH- OG ANALYSEFORLØB

Forløbet egner sig til jer, der ønsker et specialiseret projekt med det formål at skabe skræddersyede retningslinjer for jeres tværkulturelle samarbejder.

 

Planlægger eller har I allerede en større outsourcingopgave, og vil I gerne sikre at kulturel forskellighed ikke spænder ben for jeres forretning? Så er et skræddersyet forløb en god løsning for jer. Vi designer et kulturelt research- og analyseforløb med udgangspunkt i jeres virksomhed og virkelighed. Forløbet vil typisk bestå af en analysefase, der identificerer potentielle kulturelle trusler og deres årsager. En træningsfase der via kurser opkvalificerer medarbejdere og ledere i netop jeres specifikke tværkulturelle samarbejder. En slut fase med rapport og implementering af løsninger.

 

Eksempel på case:
En større dansk virksomhed har et joint venture samarbejde med en indisk virksomhed, der involverer over 400 medarbejdere med primært indisk og dansk baggrund. Manglende forståelse for kulturel forskellighed er årsag til vedvarende ineffektivt samarbejde.

– Det kan vores forløb løse.

 

Varighed
Efter aftale

ANDET KONSULENTARBEJDE

Har du brug for en ekspert i kultur? Så kommer vi også gerne på timebasis og deltager fx. i møder, i projekter, laver ad hoc konsulentarbejde eller noget helt tredje – alt efter dine behov.

 

Varighed

Efter aftale

Pris 

Fast time pris

Oplæg om kultur

Optimer kultur-forståelsen i din virksomhed.

Kursus og workshop

Opkvalificér dine medarbejdere og ledere i evnen til at arbejde tværkulturelt og udryd jeres kulturelle udfordringer.

Kulturresearch- og analyse

Kom til bunds i din virksomheds samarbejdsudfordringer og få en skræddersyet kulturel samarbejdsstrategi.