CASE:
COPE

Shadow
Slider

Her nedenfor kan du læse mere om vores samarbejde med Centers of Psychiatric Excellence, som især har fokus på stress, burn-out og angst. Sammen vil vi sprænge rammen for, hvordan stress håndteres i organisationerne ved også. at kigge på kulturen. Stress – et fælles ansvar.

Historien

Vi fik første gang i 2019 kontakt til Prakash Masand, som er CEO og founder af COPE. Han var i Danmark, og på udkig efter nogen, der kunne indgå et samarbejde om at lave interventioner rundt om deres stress app. For i hele verden er vi mennesker, kun blevet mere og mere stressede. Det vil vi sammen gøre noget ved, ved at ændre på den kultur som vi skaber sammen i virksomhederne.

Udfordringen

WHO – verdenssundhedsorganisationen har forudset at stress og depression bliver den største årsag til sygefravær i 2020. Sygdommene er allerede klassificeret som de mest udbredte i hele verden. Hvis vi ser på Danmark har 400.000 danskere symptomer på stress eller depression dagligt. Det har en høj menneskelig omkostning, fordi 1400 dør om året af stress og 3500 bliver førtidspensioneret. For samfundet koster det os 27 milliarder kroner om året.

Løsningen

COPE’s wellness app har et individuelt fokus på stress. Først bliver man vurderet ud fra 10 spørgsmål, hvor højt niveau af stress brugeren har. Derefter foreslår den en plan for, hvordan man kan sænke stressniveauet. Man kan. herefter ser data for et samlet team, afdeling og/eller hele organisationen. Men, det er jo ikke kun den enkeltes ansvar, derfor laver vi interventioner rundt om appen, så alle ved hvordan stress skal håndteres, og de fremadrettet bedre kan understøtte hinanden.

Det handler om at gøre stress til et fælles ansvar gennem kulturen

Hvis du tænker, at I hos jer har mod på at teste konceptet af, må du meget gerne tage kontakt til en af hos her. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvad det indebærer.